ataka-rf-na-zaporizhzhia-ta-dniprovsku-hes-povidomliaietsia-pro-20-raketnykh-udariv-ofis-henprokurora-pokazav-naslidky

Атака рф на Запоріжжя та Дніпровську ГЕС: повідомляється про 20 ракетних ударів, Офіс Генпрокурора показав наслідки

 • 22564 переглядiв

Російські війська здійснили щонайменше 20 ракетних ударів по Запоріжжю, завдавши шкоди інфраструктурі, включаючи Дніпровську ГЕС, відомо про загиблого внаслідок ворожого обстрілу ДніпроГЕС.

По місту Запоріжжя сьогодні вранці російські війська завдали, попередньо, 20 ракетних ударів, є пошкодження та руйнування об'єктів інфраструктури міста, зокрема Дніпровської ГЕС, відомо про загиблого внаслідок ворожого обстрілу ДніпроГЕС, повідомили у п'ятницю в Офісі Генпрокурора, показавши наслідки, пише УНН.

Деталі

За даними слідства, вранці 22 березня 2024 року військовими рф завдано, "попередньо, 20 ракетних ударів по території міста Запоріжжя".

"Зазнали пошкоджень та руйнувань об’єкти інфраструктури міста, зокрема Дніпровська ГЕС, приватні та багатоквартирні будинки, цивільні транспортні засоби. Наразі відомо про одного загиблого внаслідок обстрілу Дніпровської ГЕС", - повідомили в Офісі Генпрокурора у Telegram.

На місцях події працюють співробітники екстрених служб та правоохоронці, які фіксують черговий злочин рф. Кількість постраждалих встановлюється.

Розпочато розслідування за фактом масованого обстрілу Запоріжжя та Дніпровської ГЕС - за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Атака рф на Запоріжжя: ДСНС повідомляє про 10 поранених, ще 3 вважаються зниклими безвісти22.03.24, 10:45 • [views_0]