duda-zaiavyv-shcho-polshcha-pidtrymuie-i-bude-pidtrymuvaty-ukrainu-v-yii-borotbi-proty-rf

Дуда заявив, що Польща підтримує і буде підтримувати Україну в її боротьбі проти рф

 • 37076 переглядiв

Президент Польщі Анджей Дуда пообіцяв подальшу підтримку Україні в її боротьбі за свободу проти росії в річницю російського вторгнення.

Президент Анджей Дуда заявив, що Польща підтримує і буде підтримувати Україну в її боротьбі за свободу та наголосив, що світ не може дозволити російському диктатору путіну та росії тріумфувати, передає УНН.

Деталі

Ми підтримували, підтримуємо і будемо підтримувати Україну в її боротьбі за свободу! Сьогодні ця підтримка все ще вкрай необхідна. Не зважаючи на втому від війни. Вільний світ не може дозволити путіну та росії тріумфувати

- заявив Дуда.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що візит президента Польщі Анджея Дуди до Києва з нагоди другої річниці російського вторгнення в Україну не планується. Втім, заплановано його звернення до президента Володимира Зеленського.

24 лютого Президент України Володимир Зеленський у другу річницю вторгнення росії в України зустрівся в Гостомелі з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн та прем’єр-міністрами Італії - Джорджію Мелоні та Бельгії - Олександром Де Кроо.

Популярні

Новини по темі