dnipropetrovshchyna-vytrymala-12-udariv-bpla-ta-4-artobstrily

Дніпропетровщина витримала 12 ударів бпла та 4 артобстріли

 • 30598 переглядiв

Росіяни 12 разів атакували дронами-камікадзе Дніпропетровщину, та здійснили по регіону 4 прицільних обстріли з артилерії. За даними обласної влади постраждалі вдень хлопці у лікарні. Юнак у стані середньої тяжкості. Медики надають йому всю необхідну медичну допомогу. За життя молодшого хлопчика боряться лікарі.

Росіяни 12 разів атакували дронами-камікадзе Дніпропетровщину, та здійснили по регіону 4 прицільних обстріли з артилерії. Про наслідки ворожих атак розповів очільник ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Нікополь, Покровська сільська, Марганецька, Мирівська громади… Увесь день російська армія гатила по Нікопольщині. Загалом – 12 влучань дронами-камікадзе. 4 артобстріли.

– розповів Лисак.

Деталі

Вдень повідомлялось, що окупаційні війська рф атакували Марганецьку громаду в Нікопольському районі за допомогою безпілотника-камікадзе, в результаті чого постраждали 13-річний та 19-річний хлопці.

За даними обласної влади обоє постраждалих нині у лікарні. Юнак у стані середньої тяжкості. Медики надають йому всю необхідну медичну допомогу. За життя молодшого хлопчика боряться лікарі. Зазначається, що  дитина отримала важкі поранення.

Лисак також відзначив, що через обстріли у регіоні пошкоджені магазин, і будівля, що не експлуатувалася. А також цивільна автівка, газогін та лінія електропередач.

Додатково

Надвечір очільник ОВА повідомив, що українські військові знищили в небі над Дніпропетровщиною керовану авіаційну ракету Х-59 ракета була збита повітряним командуванням "Схід". 

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі