vodiievi-bmw-yakyi-na-smert-zbyv-zhinku-ta-travmuvav-cholovika-u-stolytsi-povidomleno-pro-pidozru

Водієві BMW, який на смерть збив жінку та травмував чоловіка у столиці, повідомлено про підозру

 • 16442 переглядiв

36-річний водій BMW був звинувачений у порушенні правил безпеки дорожнього руху в стані алкогольного сп'яніння, що призвело до загибелі 40-річної жінки та травмування 33-річного чоловіка на Великій кільцевій дорозі в Києві.

Прокуратура повідомила про підозру водієві BMW, який збив на смерть жінку та травмував чоловіка на Великій кільцевій дорозі Києва. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передає УНН.

... затримано та повідомлено про підозру 36-річному водієві за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, вчиненого у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель людини (ч. 3 ст. 286-1 КК України) 

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що цієї неділі водій автомобіля "BMW 116i" не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав за межі проїзної частини праворуч, де на тротуарі здійснив наїзд на пішоходів – 33-річного чоловіка та 40-річну жінку.

"Внаслідок ДТП жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці аварії, а чоловіка госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги з попереднім діагнозом "закрита травма спини, забійні рани кінцівок". Прилад Драгер зафіксував у нього 0,35 проміле алкоголю", - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо

Увечері 21 квітня у Києві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої загинула 41-літня жінка. Драгер показав, що водій був BMW не тверезим.

Павло Башинський

Кримінал та НП