u-ssha-pislia-avarii-sudna-obvalyvsia-mist-u-vodi-shukaiut-shchonaimenshe-simokh-liudei

У США після аварії судна обвалився міст, у воді шукають щонайменше сімох людей

 • 38778 переглядiв

Великий човен врізався в міст Френсіса Скотта Кі в Балтіморі, внаслідок чого частина мосту обвалилася, а кілька автомобілів впали у воду, при цьому ведуться рятувальні роботи для щонайменше семи осіб, які, як вважають, перебувають у воді.

Частина мосту Френсіса Скотта Кі в Балтіморі у США обрушилася після того, як рано-вранці у вівторок у нього врізався великий човен, і кілька транспортних засобів впали у воду. Влада намагалася врятувати як мінімум сімох людей, пише УНН з посиланням на AP.

Деталі

Згідно з відео, опублікованим на X, велике судно врізалося в міст, спалахнуло, а потім затонуло, внаслідок чого кілька транспортних засобів впали в річку Патапско.

"Усі смуги руху було закрито в обох напрямках через інцидент на мосту I-695 Key Bridge. Рух транспорту перекрито", - повідомило транспортне управління Меріленда на X.

Влада міста та округу повідомила, що співробітники служби екстреної допомоги вже відреагували та продовжуються рятувальні роботи.

Рятувальники шукали щонайменше семеро людей, які, ймовірно, перебувають у воді, повідомив агентству Associated Press Кевін Картрайт, директор зі зв'язків з громадськістю пожежної служби Балтімора, близько 3 години ночі за місцевим часом.

Він сказав, що близько 1:30 ночі за місцевим часом отримали дзвінки до служби 911 з повідомленням про те, що судно, що прямувало з Балтімора, врізалося в колону на мосту, внаслідок чого вона обрушилася. У цей час на мосту було кілька транспортних засобів, у тому числі один розміром з тягач з причепом.

"Наша мета зараз - спробувати врятувати цих людей", - сказав Картрайт.

Він додав, що ще занадто рано говорити про те, скільки людей постраждало, але назвав обрушення "подією, що розвивається, з масовими жертвами".

Картрайт сказав, що, зважаючи на все, "з мосту звисають якісь вантажі або тримачі", що створює небезпечні та нестабільні умови, і в результаті аварійно-рятувальні служби діють обережно.

"Це надзвичайна ситуація", - сказав він.

Доповнення

Міст Френсіса Скотта Кі відкрився 1977 року.