shchonaimenshe-300-kvartyr-poshkodzheni-kiper-pro-naslidky-vchorashnoi-ataky-rf-na-odesu

Щонайменше 300 квартир пошкоджені: Кіпер про наслідки вчорашньої атаки рф на Одесу

 • 22862 переглядiв

За словами голови Одеської обласної державної адміністрації, щонайменше 300 квартир було пошкоджено вибуховою хвилею в результаті ракетного обстрілу Одеси, і очікується, що ця цифра зросте.

Внаслідок вчорашньої атаки рф на Одесу вибуховою хвилею пошкоджено щонайменше 300 квартир. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" розповів очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер, передає УНН.

"Вчора Одесу не залишили без увагу, на жаль. У нас є попадання в рекреаційну зону, пошкоджено кілька приміщень, багато вікон. Вибух був дуже сильний, і це – центр міста. Розумієте, скільки будинків навколо було пошкоджено вибуховою хвилею.

... Щодо пошкоджень та руйнувань цивільної інфраструктури – ближче до вечора буде інформація. На зараз це 300 квартир, але цифра, думаю, буде збільшуватися", - розповів він.

Кіпер подякував усім небайдужим за допомогу у відновленні пошкоджених об’єктів цивільної інфраструктури.

"У нас відпрацьований механізм: допомагає керівництво облдержадміністрації, міська рада, волонтери, Червоний Хрест, допомагають всі небайдужі громадяни. Хочу подякувати всім. Жителі міста взагалі беруть самі молоток до рук і допомагають, за це дякую", - сказав він.

Нагадаємо, вчора ворог завдав ракетного удару по Одесі. Без світла залишаються 300 тис абонентів.

Лілія Подоляк

Війна