proryv-kordonu-z-rf-u-rdk-oholosyly-pro-stvorennia-humanitarnoho-korydoru-rosiiskyi

Прорив кордону з РФ: у РДК оголосили про створення гуманітарного коридору Російський

 • 27624 переглядiв

Добровольчий корпус Росії оголосив про створення гуманітарного коридору для вільного виходу мирних жителів і російських військових із прикордонних населених пунктів у Курській і Бєлгородській областях Росії у зв'язку з обмеженням військової операції в цих районах.

Добровольчий Корпус заявив, що у зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території курської та бєлгородської областей РФ, вони дають гуманітарний коридор для цивільних і російських військових для того, щоб безперешкодно вийти з населених пунктів у прикордонних районах.

Про це РДК повідомив у Telegram, передає УНН.  

У зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території Курської та Бєлгородської областей, ми закликаємо до термінової евакуації мешканців наступних населених пунктів у прикордонних районах. Збережіть свої життя і життя ваших дітей!

- йдеться в повідомленні. 

У РДК заявляють, що вони бачать, що путінські війська ховаються між цивільними, тому їхнє завдання - забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню.

У зв'язку з цим ми даємо гуманітарний коридор для цивільних і російських військових з 21:00 сьогоднішнього дня до 7:00 15 березня безперешкодно вийти із зазначених населених пунктів. Після цього ми починаємо масовану атаку по путінським військовим у зазначених на карті на фото населених пунктах

- зазначається в повідомленні. 

Доповнення  

  Раніше доброволець Легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський повідомляв, що анонсовані удари по військових цілях у Бєлгороді та Курську - це друга фаза "передвиборчого турне". Спільне завдання провести демілітаризацію прикордонних регіонів, тому що обстріли українських міст відбуваються, в тому числі з Бєлгородської області. 

14.03.24, 11:46 • [views_0]

Анна Мурашко

Війна