na-prykarpatti-stalasia-dtp-za-uchasti-avtobusa-troie-zahyblykh-piatero-poranenykh

На Прикарпатті сталася ДТП за участі автобуса: троє загиблих, п'ятеро поранених

 • 25048 переглядiв

В Івано-Франківській області автомобіль зіткнувся з автобусом, в результаті чого три людини загинули і ще п'ятеро отримали поранення.

В Івано-Франківській області 12 березня автівка зіткнулась з рейсовим автобусом. Через удар легкове авто з’їхало у кювет та перевернулося.  Внаслідок аварії загинули троє людей, ще п'ятеро отримали поранення. Про це УНН повідомляє із посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області. 

Деталі

Як повідомляється, ДТП сталося поблизу села Тязів, Ямницької ТГ. Іномарка "Mercedes-Вenz С 220" зіштовхнулась з рейсовим автобусом.  За даними поліції,  67-річний водій автомобіля, здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автобусом.

 У результаті удару авто з’їхало у кювет та перевернулося. 

Повідомляється, що троє людей загинули на місці. Це 58-річний водій автобуса та двоє пасажирів: 66 - та 50 років. 

Ще п’ятеро пасажирів отримали тілесні ушкодження, трьох з них госпіталізували. 

Доповнення

Правоохоронці перевірили водія на стан сп’яніння. За кермом він був тверезий. 

Поліцейські затримали керманича в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Врізалася у вантажівку при виїзді із заправки: у ДТП загинула водійка та 5-річна дитина, немовля в реанімації13.03.24, 16:22 • [views_0]