na-kyivshchyni-cherez-nichnu-ataku-rf-ulamkamy-poshkodylo-dva-budynky-ta-dorohu-ova

На Київщині через нічну атаку рф уламками пошкодило два будинки та дорогу - ОВА

 • 24115 переглядiв

Київська область зазнала масованої комбінованої ракетно-безпілотної атаки з боку противника вночі, сили ППО збили цілі, але уламки пошкодили деякі житлові райони.

Київська область уночі зазнала масованої комбінованої ракетно-дронової атаки з боку російських військ, працювали сили ППО, є збиття, але уламки пошкодили 2 приватні будинки в одній з громад і паркан та дорогу - в іншій. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко у п'ятницю, пише УНН.

Деталі

"Ще одна неспокійна ніч для нашої області. Ворог завдав комбінованої масованої атаки, застосовуючи ракети та дрони. Тривогу оголошували тричі і вона тривала майже всю ніч", - написав Кравченко у Facebook.

З його слів, в області працювали сили ППО. "Є збиті цілі. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Жертв та постраждалих від атаки немає", - зазначив голова ОВА.

"У декількох районах оперативні служби зафіксували падіння уламків від збитих цілей. Так, в одній з територіальних громад внаслідок падіння уламків пошкоджено 2 приватних будинки. В них посічені стіни, вилетіли вікна, пошкоджена покрівля. Вся необхідна допомога вже надається на місцях. В іншій громаді уламками пошкоджено паркан та асфальтовану дорогу", - повідомив Кравченко.

Робота з фіксації наслідків атаки ворога, за його словами, триває.

29.03.24, 08:05 • [views_0]

Юлія Шрамко

Війна