komanduvachi-dopovily-pro-sytuatsiiu-na-fronti-zelenskyi-pislia-davosu-zibrav-stavku

Командувачі доповіли про ситуацію на фронті: Зеленський після Давосу зібрав Ставку

 • 24303 переглядiв

Зеленський на засіданні Ставки обговорив поточну ситуацію на фронті та стратегічні плани країни на 2024 рік, наполягаючи на необхідності для України зберегти ініціативу.

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки - командувачі доповіли про ситуацію на фронті, обговорювали дії країни у 2024 році і не тільки оборонні, передає УНН.

"Провів Ставку. Оперативний рівень: ситуація на фронті зараз. Доповідали командувачі. Різні напрямки: схід, південь. Також північ – протидія диверсійним групам, укріплення кордону. Був стратегічний рівень обговорення: наші дії цього року. Не тільки оборонні", - повідомив Зеленський.

За словами Президента, Україна потребує амбітної, активної перспективи, щоб саме в нашої держави була ініціатива, а не у ворога, щоб саме від українських дій залежало завершення війни.

"Світ підтримує тих, хто має перспективу. І це фундаментальне завдання – зберегти ініціативу, щоб була можливість ставати сильнішими", - резюмував Глава держави.

Наразі 174 тис. квадратних кілометрів України забруднені російськими мінами та боєприпасами - Зеленський15.01.24, 20:19 • [views_0]

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський відвідав економічний форум у Давосі.

Антоніна Туманова

Політика