disney-ta-epic-games-stvoriat-novyi-ihrovyi-vsesvit-na-osnovi-istorii-iz-filmiv-marvel-star-wars-avatar-ta-inshykh

Disney та Epic Games створять новий ігровий всесвіт на основі історій із фільмів Marvel, Star Wars, Avatar та інших

 • 22408 переглядiв

Disney та Epic Games співпрацюватимуть над створенням нового інтерактивного ігрового всесвіту в Fortnite, заснованого на історіях та персонажах відомих франшиз.

The Walt Disney Company та Epic Games оголосили про співпрацю зі створення нового ігрового та розважального всесвіту. Про це УНН пише з посиланням на заяву The Walt Disney Company.

Деталі

Disney за 1,5 млрд доларів викупила частку в Epic Games для створення нового всесвіту в Fortnite.

Повідомляють, що світ буде створено на основі історій із фільмів Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar і багатьох інших. У ньому користувачі зможуть грати, дивитися відеоконтент, створювати власні історії і по-різному взаємодіяти з героями.

При розробці всесвіту буде використовуватися рушій Unreal Engine. Він буде пов'язаний із Fortnite, але наскільки тісно, партнери поки не уточнили. У The Verge не виключають, що доступ до ігрового всесвіту можна буде отримати безпосередньо з Fortnite за аналогією з LEGO-режимом.

Компанії опублікували невеликий тизер спільного проєкту, але без безпосередніх кадрів ігрового процесу. У зв'язку з цим, поки незрозуміло, який саме вигляд матиме анонсований інтерактивний всесвіт і які конкретно можливості він запропонує.

Глава Disney Роберт Айгер заявив, що для компанії це найбільша інвестиція в ігрову індустрію, яка відкриває широкі можливості для зростання.

Це знаменує собою найбільший вихід Disney у світ ігор і відкриває значні можливості для зростання та розширення. Ми з нетерпінням чекаємо, коли шанувальники зможуть познайомитися з улюбленими історіями Діснея та світами в абсолютно нових форматах

- сказав він.

Раніше Disney та Epic Games залучили сотні мільйонів гравців завдяки інтеграції контенту Fortnite, сезонним колабораціям, активаціям в грі та прямим трансляціям, включаючи війну Marvel Nexus з Галактусом, яка зібрала понад 15,3 мільйона одночасних гравців.

11.05.23, 09:46 • [views_1506420]

Анастасія Рябоконь

Технології