ssha-pryiednalysia-do-44-krain-v-initsiiuvanni-v-obsie-rozsliduvannia-zatryman-ukraintsiv-rosiiskymy-sylamy

США приєдналися до 44 країн в ініціюванні в ОБСЄ розслідування затримань українців російськими силами

 • 29908 переглядiв

США приєдналися до 44 країн, що ініціювали розслідування ОБСЄ щодо свавільного затримання росією українських цивільних осіб та інших зловживань.

США приєдналися до 44 країн в ОБСЄ в ініціюванні "московського механізму" для розслідування свавільних затримань цивільних українців та інших зловживань з боку росії, яка вторглася до України, повідомив речник Держдепартаменту США Метью Міллер у п'ятницю, пише УНН.

Сполучені Штати приєдналися до 44 країн, які ініціювали Московський механізм ОБСЄ, щоб створити місію для розслідування звинувачень російських сил у свавільних затриманнях українських цивільних осіб та інших зловживаннях. Ми залишаємося відданими підтримці України та притягненню росії до відповідальності

- зазначив речник Держдепу США в X.

Нагадаємо

Голова МЗС України Дмитро Кулеба повідомив, що держави-члени ОБСЄ ініціювали використання так званого "московського механізму" для розслідування затримання росією українців. 

Звіт ОБСЄ щодо затримання рф українців стане доказовою базою на міжнародному рівні - Лубінець про запуск "московського механізму"01.03.24, 10:10

Популярні

Новини по темі