spodivaiemosia-my-perehornuly-tsiu-storinku-shmyhal-pro-blokuvannia-polskymy-fermeramy-kordonu

Сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку: Шмигаль про блокування польськими фермерами кордону

 • 20881 переглядiв

Українсько-польський кордон розблоковано після того, як план порозуміння, представлений українським урядом, дав результати, про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Українсько-польський кордон фактично розблокований. План порозуміння, який представив український уряд, дав результат. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, висловив сподівання, що цю сторінку перегорнуто у відносинах з Польщею, передає УНН.

Українсько-польський кордон фактично розблокований. План порозуміння, який представив наш Уряд, дав результат. Сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах з Польщею, і далі наші стосунки будуватимуться на прагматичній взаємовигідній основі,

- сказав Шмигаль.

Деталі

Він висловив вдячність польському Уряду та особисто прем’єр-міністру Дональду Туску за зусилля в цьому напрямку.

Доповнення

29 квітня повідомлялося, що польські фермери припинили блокування руху вантажних транспортних засобів перед пунктом пропуску "Гребенне – Рава-Руська", який єдиний був заблокований.

В ДПСУ повідомляли, що після зняття блокади польських фермерів на рух вантажівок на всіх пунктах пропуску на кордоні з Україною рух став набагато інтенсивнішим, і лише на ПП "Ягодин" за добу кордон перетинають 1300 вантажівок в обох напрямках.

Популярні

Новини по темі

9 500 українців взяли кредити на житло у рамках “єОселя”

 • 23453 переглядiв

Кабмін виділяє додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів

 • 19092 переглядiв