pobyv-kyianyna-u-stolychnomu-metro-cherez-kolir-volossia-18-richnomu-khloptsiu-povidomyly-pro-pidozru

Побив киянина у столичному метро через колір волосся: 18-річному хлопцю повідомили про підозру

 • 56873 переглядiв

18-річний хлопець влаштував бійку та побив киянина у столичному метро через колір волосся, його особу було встановлено та повідомлено про підозру у хуліганстві.

У київському метро 18-річний хлопець влаштував конфлікт з 20-річним киянином через його колір волосся, після чого почав його бити. Особу зловмисника встановили та повідомили про підозру. Про це УНН повідомляє з посиланням Київську міську прокуратуру.

"За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури м. Києва розпочато кримінальне провадження за фактом бійки, що сталася у столичному метрополітені. Відомості про подію внесені до ЄРДР за ст. 296 КК України – хуліганство", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура повідомляє, що 2 лютого у соцмережах з'явилося відео, на якому чоловік у потязі метро, грубо порушуючи громадський порядок, наносить тілесні ушкодження іншому пасажиру.

"Правоохоронцям вдалося встановити особу правопорушника. Ним виявився 18-річний мешканець Київщини. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом (ч.1 ст. 296 КК України)", - зазначається в повідомленні.

Особу постраждалого, який одразу після інциденту до поліції не звертався, також встановили. 20-річний киянин повідомив, що конфлікт у вагоні метро стався після того, як невідомий молодик почав його ображати через колір волосся, після чого розпочав бійку. Свідками інциденту стали інші пасажири, які просили нападника припинити хуліганські дії.

Доповнення

В Одеській області знайшли тіло 15-річної Мішель Піявчик, яка ще 21 січня пішла з дому і перестала виходити на зв'язок.

Анна Мурашко

Київ

Популярні

Новини по темі

Євробачення 2024: коли й де дивитися фінал Нацвідбору

 • 31746 переглядiв