pidozriuvanyi-u-napadi-na-nimetskoho-polityka-matiasa-ekke-zdavsia-politsii

Підозрюваний у нападі на німецького політика Матіаса Екке здався поліції

 • 24069 переглядiв

17-річний хлопець, підозрюваний у нападі на європейського політика СДПН Матіаса Екке під час виборчої кампанії в Дрездені, здався поліції.

Один із підозрюваних у нападі на європейського політика від СДПН Матіаса Екке здався поліції 17-річний юнак, який є підозрюваним у нападі на кандидата від Соціал-демократичної партії Німеччини канцлера Олафа Шольца на виборах до Європейського парламенту Матіаса Екке, здався поліції. Про це передає УНН з посиланням на SPIEGEL.

Деталі

Як пише видання, 17-річний юнак, який є підозрюваним у нападі на європейського політика Матіаса Екке, здався поліції. За словами речника поліції, близько першої години ночі на станції Dresden-Süd молодий чоловік у присутності одного з батьків сказав поліції, що це він.

Раніше він не був відомий поліції.

17-річний хлопець не надав жодної детальної інформації, окрім загального зізнання у злочині. Ордер на арешт не вимагався: оскільки підозрюваний зголосився добровільно, мав постійну адресу та хотів брати участь у розслідуванні, ризику втечі чи переховування не було. Тому його відпустили додому

- додає видання.

Нагадаємо

У п'ятницю ввечері в Дрездені на кандидата від Соціал-демократичної партії Німеччини канцлера Олафа Шольца на виборах до Європейського парламенту побили та серйозно травмували під час агітації у Дрездені

Павло Башинський

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп порівняв нинішній уряд Байдена з "гестапо" - ЗМІ

     • 24698 переглядiв

    "Атеш" виявив перекидання "Градів" в окупованому Криму

     • 45152 переглядiв