na-ternopilshchyni-ziasuvaly-prychynu-smerti-cholovika-yakyi-potrapyv-do-likarni-z-ttsk

На Тернопільщині з'ясували причину смерті чоловіка, який потрапив до лікарні з ТЦК

 • 26235 переглядiв

Поліцейські встановили з показів свідків та очевидців події, що вказані тілесні ушкодження чоловік отримав у результаті падіння під час епілептичного нападу.

Згідно з результатами судово-медичної експертизи 49-річний житель Чортківського району, якого до лікарні з ТЦК помер від закритої черепно-мозкової травми. Про це повідомляє пресслужба ГУ Національної поліції в Тернопільській області, пише УНН.

Деталі 

Судово-медична експертиза встановила, що причина смерті чоловіка – закрита черепно-мозкова травма з крововиливом, перелом черепа, який характерний для падіння на площину

- резюмували правоохоронці. 

Поліцейські встановили з показів свідків та очевидців події, що вказані тілесні ушкодження чоловік отримав у результаті падіння під час епілептичного нападу.

Тернопільський ТЦК відреагував на смерть чоловіка, який потрапив до лікарні з центру комплектування01.03.24, 15:53

Наразі вирішується питання про скерування даного кримінального провадження за підслідністю у Державне бюро розслідувань. Процесуальне керівництво у справі здійснює Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Нагадаємо

Тернопільська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону перевірить дії службовців ТЦК, на території якого втратив свідомість, а згодом у лікарні помер військовозобов’язаний. За фактом цієї смерті порушене кримінальне провадження про перевищення влади чи службових повноважень.  

За даними правоохоронців загиблий 49-річний чоловік хворів на епілепсію, а на його тілі були виявлені забої та синці.

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

У Києві п'яний чоловік стріляв з балкона багатоповерхівки

 • 51491 переглядiв

путін скликає резервістів на військові збори

 • 26614 переглядiв