na-kharkivshchyni-zafiksuvaly-odrazu-dva-pidryvy-na-boieprypasakh-poraneno-cholovika

На Харківщині зафіксували одразу два підриви на боєприпасах: поранено чоловіка

 • 67707 переглядiв

У Харківській області сьогодні зафіксували одразу два підриви на боєприпасах. У першому випадку постраждала лише техніка, у другому випадку чоловік травмувався наступивши на міну ПФМ-1 "Пелюстка".

У Харківській області сьогодні зафіксували одразу два підриви на боєприпасах. У першому випадку постраждала лише техніка, в другому дістав поранення чоловік. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України, пише УНН.

Зазначається, що у першому випадку на вибухонебезпечному предметі підірвалася вантажівка. Подія трапилась у полі поблизу с. Іванівка Чугуївського району. Внаслідок вибуху водій не постраждав, проте техніка зазнала значних пошкоджень.

Другий випадок стався на території садового товариства у с. Борщова Харківського району 67-річний чоловік травмувався, наступивши на міну ПФМ-1 "Пелюстка". В результаті вибуху він отримав міно-вибухову травму лівої ноги. Наразі постраждалий перебуває в лікарні.

Нагадаємо

16 лютого двоє цивільних загинули і один отримав поранення внаслідок підриву на протипіхотній міні в Харківській області в Ізюмському районі.

Популярні

Новини по темі

Ракетний удар рф по Чугуєву: прокуратура показала наслідки

 • 67551 переглядiв

У Львові створили інтерактивну "квіткову мапу"

 • 28508 переглядiв