na-kharkivshchyni-matir-zalyshyla-malolitnikh-ditei-vdoma-na-dvi-doby-ta-pishla-do-podruhy

На Харківщині матір залишила малолітніх дітей вдома на дві доби та пішла до подруги

 • 25647 переглядiв

Мати в Харківській області України залишила своїх 1-річного та 3-річного дітей вдома самих більш ніж на два дні, поїхавши в гості до подруги.

На Харківщині у селі Крючки мати залишили своїх дітей віком 1 та 3 роки вдома самих на дві доби, а сама поїхала до подруги. На матір склали адмінпротокол про невиконання батьківських обов'язків. Про випадок розповіли у пресслужбі поліції Харківської області, передає УНН.

Правоохоронці встановили, що мати трьох дітей взяла із собою 5-річну дитину та поїхала до подруги, а дітей віком 1 та 3 роки залишила вдома без нагляду. Діти знаходилися самі понад дві доби. В будинку виявлені не придатні для проживання дітей умови.  Щодо матері дітей складено адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

– повідомили поліцейські.

Деталі

Працівники ювенальної превенції Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області спільно зі спеціалістами служби у справах дітей Савинської селищної ради відвідали родину в селі Крючки.  

Соціальні працівники прийняли рішення про тимчасове вилучення дітей.

Наразі діти проходять обстеження в лікарні.

В Україні за добу семеро людей отруїлись чадним газом: серед них діти26.01.24, 13:53

Додатково

Раніше УНН писав про матір, яка втопила двох малолітніх синів у кар’єрі на Рівненщині. Відповідно до висновків судово-психіатричної експертизи жінку визнали неосудною. 

Популярні

Новини по темі