dlia-zabezpechennia-pravoporiadku-na-velykden-zaluchat-ponad-20-tysiach-pravookhorontsiv

Для забезпечення правопорядку на Великдень залучать понад 20 тисяч правоохоронців

 • 16431 переглядiв

Понад 23 000 правоохоронців будуть задіяні для забезпечення правопорядку під час святкування Великодня по всій Україні, а понад 10 мільйонів віруючих, як очікується, відвідають богослужіння у 13 000 культових спорудах.

Для забезпечення правопорядку на Великдень в Україні буде залучено понад 23 тисячі правоохоронців. Про це в ефірі телемарафону заявив начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції Максим Ахрамєєв, передає УНН.

Деталі 

За його словами, очікується, що на Великдень до храмів прийдуть понад 10 мільйонів вірян, а у 13 тисячах культових споруд України відбудуться богослужіння.

Ахрамєєв розповів, для забезпечення правопорядку працюватиме Нацполіція. Зокрема, будуть створені резерви з-поміж поліції особливого призначення, вибухотехніків та кінологів.

Нацполіцією буде вжито необхідних заходів, спрямованих на належне забезпечення правопорядку, що включатимуть забезпечення публічної безпеки й порядку під час проведення релігійних обрядів, а також збільшення кількості авто- та піших нарядів на вулицях населених пунктів

- пояснив начальник департаменту превентивної діяльності.

Він  також підкреслив, що на Великдень збільшать кількість слідчо-оперативних груп для швидкого реагування й документування протиправних дій.

У цілому буде залучено понад 23 тис. правоохоронців. Зрозуміло, ми будемо нести службу пліч-о-пліч з нашими колегами зі служби надзвичайних ситуацій

- зауважив Ахрамєєв.

Доповнення

Окремо начальник департаменту превентивної діяльності попередив, що у у Великодню ніч графік комендантської години не зміниться: вона триватиме з 00:00 до 05:00.

Як працюватимуть банки на Великдень та травневі свята - розповіли в НБУ 30.04.24, 11:44

Нагадаємо

Речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко розповів, що напередодні Великодня різко зріс пасажиропотік на кордоні. Так, за добу до країни в'їхало  понад 110 тисяч людей.

Популярні

Новини по темі

В декількох регіонах України помітили дивний спалах в небі

 • 22251 переглядiв

Пентагон закликав партнерів передати Україні ЗРК Patriot

 • 103669 переглядiв