delehatsiia-pivnichnoi-korei-vidvidala-iran-dlia-uchasti-v-torhivelnii-vystavtsi-bez-viiskovykh-vymiriv-mzs-iranu

Делегація Північної Кореї відвідала Іран для участі в торгівельній виставці, без військових вимірів – МЗС Ірану

 • 18344 переглядiв

Північнокорейська делегація відвідала Іран для участі у виставці і провела переговори з іранським урядом і приватним сектором щодо розвитку двосторонньої торгівлі, за словами речника МЗС Ірану, який заперечив будь-які військові аспекти цього візиту.

Північнокорейська делегація відвідала іранську виставку в Тегерані. Речник Міністерства закордонних справ Ірану заперечує, що візит мав на меті військове обговорення, але начебто були переговори з урядом і приватним сектором, передає УНН із посиланням Bloomberg.

Деталі

Офіційна делегація з Північної Кореї здійснила візит у Тегеран для участі у виставці і торгових переговорах з урядом і приватним сектором Ірану, повідомив Нассер Канаані, речник Міністерства закордонних справ Ірану. За словами посадовця, візит не мав військових вимірів, але складався з переговорів про розвиток двосторонньої торгівлі між країнами.

Нагадаємо

УНН повідомляв, що делегація Північної Кореї на чолі з міністром міжнародної торгівлі відвідала Іран, повідомили офіційні ЗМІ Північної Кореї в середу. Переговори між двома країнами, які, як вважається, мають секретні військові зв'язки, стали одними із небагатьох публічних.

Іранські військові представили новий ударний безпілотник, подібний до того, який рф використовувала у війні в Україні.

Популярні

Новини по темі

На Львівщині двоє людей потрапили до лікарні через укуси змій

 • 17054 переглядiв

Держсекретар США: "плани" путіна щодо України "провалилися"

 • 23587 переглядiв