cholovik-u-zhinochomu-vbranni-namahavsia-peretnuty-kordon-z-rumuniieiu-z-pasportom-sestry

Чоловік у жіночому вбранні намагався перетнути кордон з Румунією з паспортом сестри

 • 15927 переглядiв

44-річний чоловік із міста Золотоноші був затриманий прикордонниками під час спроби незаконного перетину українсько-румунського кордону, переодягнувшись жінкою та використовуючи паспорт своєї сестри.

Прикордонники відділення "Хижа" Мукачівського загону поблизу кордону з Румунією затримали 44-річного жителя Золотоноші, переодягненого в жінку. Про це повідомляє Держприкордонслужба, пише УНН.

Озброївшись" паспортом сестри, невибагливим "фешн луком", макіяжем та перукою чоловік приїхав на Закарпаття, щоб спробувати незаконно перетнути українсько-румунський кордон,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Маневр з перевдяганням з легкістю викрив наряд, як тільки спритник потрапив у прикордоння. Щоправда, чоловік намагався не здаватися, стверджуючи, що він є громадянкою України й навіть надав для перевірки паспорт.

Стосовно затриманого складено протокол про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", справу скерували до суду.

Нагадаємо

Прикордонники викрили схему незаконного переправлення двох харків'ян через український кордон до Румунії під вигаданим приводом відвідування похорону бабусі.

Популярні

Новини по темі

ЄС створить наглядовий орган для контролю роботи Telegram

 • 14834 переглядiв