aviaudar-po-zaliznychnomu-vokzalu-na-kharkivshchyni-zahynuv-didus-i-yoho-6-richna-onuka-prokuratura-pokazala-naslidky

Авіаудар по залізничному вокзалу на Харківщині: загинув дідусь і його 6-річна онука, прокуратура показала наслідки

 • 29433 переглядiв

Росіяни здійснили повітряний наліт на село Великий Бурлюк Харківської області, в результаті чого загинули 48-річний чоловік та його шестирічна онука.

Росіяни здійснили авіаналіт на селище Великий Бурлюк, що на Харківщині.  Попередньо, окупанти застосували КАБи, й поцілили по залізничному вокзалу. Через цю атаку загинули двоє: 48-річний чоловік, та його шестирічна онука. Про жертв атаки повідомили у Харківській обласній прокуратурі, передає УНН.

28 лютого близько 16:50 військовослужбовці зс рф вдарили по селищу Великий Бурлук Куп’янського району. Попередньо, окупанти застосували КАБ. Ворог влучив на територію залізничного вокзалу. Внаслідок отриманих поранень загинули двоє осіб: 48-річний чоловік і 6-річна дівчинка — його онука.

– повідомили у прокуратурі.

Деталі

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази і задокументували черговий воєнний злочин, вчинений російськими військовослужбовцями.

За фактом обстрілу порушене кримінальне провадження по статті порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Досудове розслідування триває.

росіяни атакували КАБами Великий Бурлук на Харківщині: двоє людей загинули, серед них 6-річна дівчинка28.02.24, 18:19

Доповнення

Окрім того, вдень окупанти вдарили КАБами по місту Купʼянськ. Влучили поряд з кафе, поранення отримали пʼятеро людей. Ще двоє людей – загинули.

Тетяна Салганік

Війна

Популярні

Новини по темі

Росіяни обстріляли Херсон, є поранений

 • 25188 переглядiв