ukenru
sin-pokiynogo-biznesmena-ksenofontova-podvoyiv-rozmir-groshovoyi-vinagorodi-za-poshuk-machukhi

Син покійного бізнесмена Ксенофонтова подвоїв розмір грошової винагороди за пошук мачухи

 • 66452480 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Син покійного бізнесмена Олександра Ксенофонтова Іван збільшив розмір грошової винагороди за пошук його мачухи Оксани Ксенофонтової. Про це він повідомив у своєму FB, передає УНН.

Цитата

"Я підвищую суму винагороди заради справедливості. По 600 000 гривень за кожну особу", - написав він.

Вказану суму отримають ті, хто надасть інформацію про місцеперебування Оксани Ксенофонтової та Лілії Солончук, уточнив син покійного бізнесмена.

"Лілія Солончук (12.01.67 р.н.), особа, яка працювала бухгалтером у фірмі нашої родини, ТОВ "СП "АТАД К". І також була поплічницею Ксенофонтової, допомагаючи їй втілювати злочинні схеми", - пише Ксенофонтов.

Раніше Ксенофонтов обіцяв 300 тис. грн за пошук мачухи.

Нагадаємо

Іван Ксенофонтов опублікував відеозвернення, де розповів, як Оксана Жук (Ксенофонтова) спільно із поплічниками - Олександром Дубовим та Олегом Бабенком - стала власником майна і компаній покійного бізнесмена на суму понад 300 млн грн.

На відеозвернення Ксенофонтова відреагували у столичній прокуратурі, пообіцявши долучити його до матеріалів кримінального провадження за фактом шахрайства та протиправного привласнення майна столичного бізнесмена Ксенофонтова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП