zyavilosya-video-zakhodu-u-chorne-more-korabliv-nato

З'явилося відео заходу у Чорне море кораблів НАТО

 • 17057 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Відео заходу у Чорне море групи з декількох кораблів НАТО в акваторію Чорного моря опублікувало турецьке видання DHA, передає УНН.

У Чорне море напередодні увійшли три кораблі НАТО - фрегат військово-морських сил Нідерландів "Евертсен" (Evertsen), фрегат іспанських військово-морських сил "Санта Марія" (Santa Maria), фрегат королівських військово-морських сил Канади "Торонто" (Toronto). Два останніх входять до 2-ї постійної військово-морської групи НАТО (SNMG2).

Кораблі пройшли Босфор у напрямку Чорного моря один за іншим. Кораблі супроводжували кораблі берегової охорони, відзначає турецьке видання.

Як зазначив у Twitter командувач 2-ї постійної військово-морської групи НАТО Будевейн Бутс, кораблі входять в Чорне море для "тренувань з союзниками і партнерами".

"Evertsen, Santa Maria, Toronto, Drazki, Yildirim і Regele Ferdinand з нетерпінням чекають проведення операції Sea Shield і роботи з українськими та грузинськими партнерами", - зазначив він.

Нагадаємо, кораблі НАТО зайшли у Чорне море.

В Одесу 1 квітня прибудуть два кораблі НАТО.

NATO'ya bağlı 3 savaş gemisi İstanbul Boğazından peş peşe geçiş yaptı. Boğaz geçişini tamamlayan gemiler Karadeniz'e açıldı. Gemilerin geçişine sahil güvenlik botları da eşlik etti. pic.twitter.com/gujkqnSquf

— Demirören Haber Ajansı (@dhainternet) 28 марта 2019 г.

Українські Національні Новини

Політика