zvirstva-okupantiv-na-kiyivschini-reznikov-zayaviv-scho-rozvidka-vstanovlyuye-osobi-vbivts

Звірства окупантів на Київщині: Резніков заявив, що розвідка встановлює особи вбивць

 • 528183 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Українська розвідка послідовно встановлює особи російських загарбників та вбивць на Київщині. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков додавши, що кожен у свій час отримає те, на що "заслужив", передає УНН.

Цитата

"…Наші серця сповнені болю за сотнями мирних громадян, які були по-звірячому закатовані російськими солдатами. Тільки у Бучі кількість загиблих вже більша, ніж у Вуковарі. Постріли в потилицю жінкам і чоловікам зі зв’язаними руками – це абсолютна нелюдськість. Ці вбивства не сприймаються як частина війни. Навіть складно їх кваліфікувати як тероризм чи злочин", - написав Резніков.

Деталі

Резніков наголосив, що це – сутність, природа тих скажених катів, які увірвалися на українську землю.

"Востаннє таке робили есесівці. Це зло просто не може залишитись безкарним. Наша розвідка послідовно встановлює особи загарбників та вбивць. Усіх! Кожен у свій час отримає те, що "заслужив". Ми схиляємо голови перед нашими воїнами, які поклали життя, щоб захистити столицю від цієї пошесті", - зазначив Резніков.

Доповнення

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович оприлюднив частини та підрозділи військових рф, які здійснили воєнні злочини у містах Київської області.

Контекст

Міноборони заявило про повне звільнення Київської області від російських окупантів.

Рашисти пішли з Київської області, але те, що вони залишили після себе вражає масштабом руйнувань та розмахом мародерства. Та найцінніше, що вони забрали – людські життя. УНН зібрав фото та відео, на яких зафіксовані жахливі наслідки перебування російських загарбників на Київщині.

Після звільнення Бучі у братських могилах вже поховали 280 людей.

Українські Національні Новини

Суспільство