zubko-skazav-skilki-groshey-vid-derzhavi-otrimayut-regioni-u-2018-rotsi

Зубко сказав, скільки грошей від держави отримають регіони у 2018 році

 • 9896 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Регіони отримали суттєву державну фінансову підтримку у 2018 році. Про це сказав під час наради з керівництвом областей міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, передає УНН з посиланням на повідомлення Мінрегіону.

"На 2018 рік регіони отримали суттєву державну фінансову підтримку. А саме: Державний фонд регіонального розвитку – 6 млрд грн, субвенція на сільську медицину – 5 млрд грн, субвенція на розвиток інфраструктури ОТГ – 1,9 млрд грн, освітня субвенція на Нову українську школу – 1 млрд грн, програма "Шкільні автобуси" - 900 млн грн, будівництво футбольних полів – 370 млн грн, субвенція на соціально-економічний розвиток – 5 млрд грн", - уточнив Зубко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зубко назвав регіони, які стали лідерами за кількістю створених ОТГ

Він наголосив, що серед пріоритетних проектів, які повинні бути реалізовані регіонами в 2018 році – розбудова мережі первинної ланки медицини у сільській місцевості, новий освітній простір, а також медіатеки та інклюзивно-ресурсні центри, ЦНАПи, центри безпеки громадян, дитячі садочки, інфраструктурні проекти.

Українські Національні Новини

Економіка