zooaktivistiv-oburili-kadri-ukrayinskoyi-strichki-de-tsutsenyat-toplyat-u-vodi

Зооактивістів обурили кадри української стрічки, де цуценят топлять у воді

 • 22369 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Зооактивістів організації UAnimals обурили кадри з трейлеру української стрічки "Історія Лізи", де цуценят топлять у воді. В організації вимагають пояснень від режисера та Держкіно України. Про це UAnimals повідомили на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Садизм на екрані. В український прокат виходить стрічка "Історія Лізи", вже в офіційному трейлері якої можна побачити ці кадри із цуценятами, яких топлять у воді. Це неприпустимо! Ми раді розвитку українського кіно, втім зафіксоване на відео є фактом жорстокого ставлення до тварин. Автори цього мають понести відповідальність! Готуємо заяву про злочин і вимагаємо пояснень від режисера Олександра Жовна та ДержКіно України, за підтримки якого виходить стрічка", - написали на сторінці організації.

Зоозахисники також зазначили, що мають інформацію, що на відео реальні кадри, а не графіка.

Подібної критики від зоозахисників з усього світу зазнав і фільм "Фаворитка", а саме сцена, де героїня Емми Стоун придавлює кролика каблуком.

Нагадаємо, що більше тижня тому, громадськість обурив вчинок чиновника з Хмельниччини, який прив’язав собаку до машини та тягнув його по дорозі.

Українські Національні Новини

Суспільство