zlovmisnik-yakiy-zishtovkhnuv-8-richnu-ditinu-pid-potyag-u-nimechchini-proyde-psikhiatrichnu-ekspertizu

Зловмисник, який зіштовхнув 8-річну дитину під потяг у Німеччині, пройде психіатричну експертизу

 • 9659 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Зловмисник, який зіштовхнув 8-річну дитину на рейки під потяг на залізничному вокзалі у Франкфурті-на-Майні в понеділок, 29 липня, пройде психіатричне обстеження. Про це повідомляє УНН з посланням на The Local.

Чоловік, який зіштовхнув 8-річного хлопчика та його матір під потяг, буде направлений для проведення психіатричного обстеження. Німецькі ЗМІ також встановили, що чоловік має громадянство Еритреї, проживає у Швейцарії та має трьох дітей.

"Злочин передбачає психічний розлад… В ході подальшого розслідування обвинуваченого, безумовно, пройде психіатричне обстеження, це дозволить оцінити його вину", - сказала прес-секретар прокуратури Франкфурту Надя Нісен на прес-конференції.

Вона додала, що чоловікові загрожує довічний термін ув'язнення.

У поліції Франкфурта повідомляють, що він не був знайомий з постраждалою, інші деталі злочину встановлюються. Глава МВС Німеччини Горст Зеегофер провів з цього приводу нараду з представниками правоохоронних органів й закликав суспільство не робити передчасних висновків

Як повідомляв УНН, в понеділок, 29 липня, на залізничному вокзалі у Франкфурті-на-Майні виходець з Еритреї зіштовхнув під потяг жінку із 8-річним хлопчиком. В результаті інциденту дитина загинула. Чоловік намагався зіштовхнути й інших людей під потяг, проте йому це не вдалося. Поліція затримала зловмисника невдовзі неподалік від вокзалу. Його мотиви залишаються невідомими.

Українські Національні Новини

Новини Світу