zhovti-zhileti-napali-na-telezhurnalistiv-v-belgiyi-i-rozbili-yim-kameru

"Жовті жилети" напали на тележурналістів в Бельгії і розбили їм камеру

 • 13570 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Учасники протестного руху "Жовті жилети" напали на знімальну групу бельгійського телеканалу RTL, які знімали акцію протесту в Намюре - адміністративному центрі південної франкомовного регіону Бельгії - Валлонії. Телеканал повідомив, що учасники протесту розбили камеру і ображали журналістів. Відео з місця інциденту було показано в суботу ввечері, передає УНН.

На відео видно, як до журналістів, що знімали маніфестацію, підбігли кілька протестувальників, одягнених в жовті світловідбиваючі жилети. Молодий хлопець відштовхнув кореспондента, який вів репортаж, а дівчина вихопила у нього мікрофон і кілька разів прокричала в камеру "Розносьте все!", після чого зображення сіпнулося і пропало.

Редакція RTL повідомила, що подала заяву в поліцію у зв'язку з нападом на своїх журналістів. В цілому в демонстрації жовтих жилетів в Намюре в суботу взяли участь близько 300 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасника руху “жовтих жилетів” засудили на 15 місяців

Нагадаємо, у суботу, у Франції почалася 10-та хвиля протестів "жовтих жилетів". Кількість затриманих під час протестів "жовтих жилетів" в Парижі збільшилася до 42.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП