zhinka-yaka-vikrala-nemovlya-na-kiyivschini-otrimala-kontuziyu-v-zoni-ato

Жінка, яка викрала немовля на Київщині, отримала контузію в зоні АТО

 • 13780 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Жінка, яка викрала немовля в Київській області, уродженка Бердичева з освітою вихователя, отримала контузію в зоні АТО. Вона була вагітна від співмешканця, однак, в неї сталося раптове переривання вагітності. Про це повідомили у ГУ НП Київської області, передає УНН.

У поліції повідомили, що затримання підозрюваної відбулося у Софійській Борщагівці, за місцем її тимчасового мешкання.

"Як з’ясувалося, 26-річна зловмисниця - уродженка Бердичева з освітою вихователя, отримала контузію в зоні АТО. Жінка була вагітна від співмешканця, однак, в неї сталося раптове переривання вагітності. Про це своєму коханому вона не повідомляла та продовжувала імітувати майбутнє материнство.

Три місяці вона мешкала у хостелі, а потім заявила близьким, що знаходиться в пологовому будинку. В цей момент зловмисниця долучилася до волонтерських спільнот, які пропонують допомогу молодим батькам. Під цим приводом і познайомилася з потерпілою матір’ю", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, коли жінки зустрілися, мати не вбачаючи небезпеки, дала потримати сина новоспеченій знайомій, яка і здійснила викрадення. 

Наразі із дитиною все добре - хлопчика повернули матері.

"Зловмисницю затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. До суду буде подано клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у смт Коцюбинське Київської області невідома жінка викрала 3-місячного хлопчика в матері та повезла на автомобілі в невідомому напрямку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП