zhinka-scho-zvinuvachuvala-epshteyna-podala-do-sudu-na-sina-yelizaveti-ii-za-zgvaltuvannya

Жінка, що звинувачувала Епштейна, подала до суду на сина Єлизавети II за згвалтування

 • 20816 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Американка Вірджинія Джуфра (Робертс), яка звинуватила сина Єлизавети II британського принца Ендрю в сексуальному насильстві, подала на нього в суд на території США. Про це повідомляє телеканал Sky News з посиланням на адвоката Джуфра, передає УНН.

Деталі

За словами Джуфра, вона стала “жертвою” бізнесмена Джефрі Епштейна, який звів її з принцом в 2001 році, коли їй було 17 років. Вона вимагає від 61-річного принца компенсації за отриманий фізичний і моральний збиток.

Представники принца Ендрю відмовилися від коментарів. Сам він заперечує сексуальний зв’язок з дівчиною. За його словами, він ніколи не зустрічався з Джуфрою, а фотографія, на якій вони зображені разом в компанії коханки Епштейна Гілейно Максвелл, є підробкою.

Справа Епштейна

Джеффрі Епштейна звинувачували у схилянні неповнолітніх до проституції. У 2008 році все закінчилося угодою зі слідством, в рамках якої мільярдер відбувся вироком до 13 місяців тюремного ув’язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гейтс вважає помилкою своє спілкування з Епштейном

У липні 2019 року федеральні прокурори Манхеттена знову звинуватили 66-річного Епштейна в незаконній торгівлі дівчатами у віці 14 років. За деякими даними, серед його клієнтів могли бути високопоставлені особи з США і Великобританії. 10 серпня 2019 року тіло Епштейна знайшли в камері СІЗО на Манхеттені. За версією слідства, він наклав на себе руки.

У листопаді 2019 принц Ендрю попросив звільнити його від публічних обов’язків через його минулих контактів з американським мільярдером.

“Я як і раніше однозначно жаль про свою нерозсудливо зв’язку з Джеффрі Епштейном”, — зазначив тоді принц Ендрю. За його словами, самогубство мільярдера “залишило безліч питань без відповідей”. Він додав, що “готовий надати правоохоронним органам допомогу в розслідуванні”, якщо вона буде потрібно.

Українські Національні Новини

Новини Світу