zelenskiy-zaproponuvav-shvetsiyi-vzyati-uchast-u-stvorenni-merezhi-smittyepererobnikh-zavodiv-v-ukrayini

Зеленський запропонував Швеції взяти участь у створенні мережі сміттєпереробних заводів в Україні

 • 22524 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Під час зустрічі з Прем’єр-міністром Швеції Стефаном Льовеном Президент України Володимир Зеленський подякував йому за участь в інавгураційному саміті Кримської платформи та стійку підтримку суверенітету й територіальної цілісності нашої країни. Про це інформують УНН в ОП.

Деталі

Глава держави обговорив з Прем'єр-міністром Швеції подальшу взаємодію з питань порядку денного відносин України з ЄС та перспективи співпраці у межах партнерства НАТО з розширеними можливостями.

Президент України поінформував співрозмовника про ситуацію на Донбасі, крім того, Володимир Зеленський під час обговорення можливостей наповнення двосторонніх відносин конкретними проектами запропонував шведській стороні взяти участь у створенні мережі сміттєпереробних заводів в Україні.

Стефан Льовен запросив Володимира Зеленського відвідати Швецію.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Президентом Європейської ради Шарлем Мішелем, який перебуває з візитом у нашій державі для участі в інавгураційному саміті Кримської платформи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримська платформа за 3 хвилини: Зеленський підбив підсумки

Цитата

“Сподіваюся, ми нарешті зможемо підписати довгоочікувану Угоду про Спільний авіаційний простір та розпочати її застосування. Очікуємо також на місію експертів ЄС у межах другої фази оцінки українських установ зі стандартизації та метрології для просування в напрямку укладення угоди про так званий промисловий безвіз”, — відзначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо

За підсумками установчого саміту “Кримської платформи”, усі делегати приєднались до спільної Декларації. Її тепер будуть опрацьовувати по пунктах.

Українські Національні Новини

Новини Світу