zelenskiy-zapevniv-scho-opalyuvalniy-sezon-u-smili-ne-zirvut

Зеленський запевнив, що опалювальний сезон у Смілі не зірвуть

 • 10701 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Опалювальний сезон у Смілі не буде зірвано, і в домівках мешканців міста буде тепло. Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час зустрічі з представниками громадськості та влади Черкаської області, на якій, зокрема, обговорювалася проблема заборгованості теплопостачальних підприємств Сміли за спожитий газ, передає УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

“Ми зі свого боку гарантуємо вам, що ніхто не зірве опалювальний сезон. Тепло буде, правоохоронні органи розберуться у цій ситуації. Ми все обов’язково зробимо, як повернемося до Києва”, — наголосив Президент.

Раніше у НАК “Нафтогаз” заявили, що бездіяльність комунальників та місцевої влади знову ставить під загрозу теплопостачання міста Сміла.

Нагадаємо, у першій половині листопада 2018 року у Смілі через відсутність опалення через, зокрема, проблеми з газопостачанням, був призупинений освітній процес та введено надзвичайну ситуацію. Наприкінці грудня Сміла почала отримувати газ від "Нафтогазу".

Українські Національні Новини

Політика