zelenskiy-v-avstriyi-zustrinetsya-z-kurtsom-i-van-der-bellenom

Зеленський в Австрії зустрінеться з Курцом і Ван дер Белленом

 • 16518 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Під час свого візиту до Австрії Президент України Володимир Зеленський зустрінеться зі своїм колегою Александром Ван дер Белленом, а також - з канцлером Австрії Себастьяном Курцом, передає УНН з посиланням на ORF.

"Президент України Володимир Зеленський сьогодні перебуватиме з першим офіційним візитом в Австрії. Цей візит Зеленського проходить на запрошення Федерального президента Александра Ван дер Беллена. Зеленський також зустрічається з федеральним канцлером Себастьяном Курцом і головою Національної ради Вольфгангом Соботкой", - повідомляє канал.

За даними журналістів, у другій половині дня два президенти візьмуть участь в австро-українському економічному круглому столі.

Окрім двосторонніх відносин, які канцелярія президента раніше охарактеризувала як "відмінні", під час візиту також буде обговорюватися конфлікт на сході України.

Як повідомляв УНН, 15-16 вересня міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов у складі української делегації України під головуванням Президента України Володимира Зеленського відвідає Австрію.

Українські Національні Новини

Політика