zelenskiy-privitav-shkolyariv-ta-studentiv-z-pochatkom-novogo-navchalnogo-roku

Зеленський привітав школярів та студентів з початком нового навчального року

 • 14404 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський привітав з початком нового навчального року викладачів і студентів, учителів і школярів, вихователів і дошкільнят та побажав всім завжди мати 12 балів і 36,6. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Вітаю з початком нового навчального року викладачів і студентів, учителів і школярів, вихователів і дошкільнят! І, звичайно, всіх батьків", - написав Зеленський.

Зеленський наголосив, що цей рік особливий.

"До традиційного ранкового "візьми "змінку" додається "візьми маску". Окрім знайомого "не викрикуйте – піднімайте руки", кажуть "не забувайте і дезінфікуйте руки". А на зміну легендарному "не бігайте по коридорах" приходить "будь ласка, тримайте дистанцію", - розповів Зеленський.

Також він нагадав, що безпечні умови під час навчання – головний пріоритет.

"Ми віримо, що й освітяни, і батьки, і всі інші дотичні до освітнього процесу будуть відповідальними", - написав Зеленський.

За його словами, маємо адаптуватися до ситуації, коли і знання, і здоров’я є надважливими.

"Бажаю всім завжди 12 балів і 36,6. Вірю, що тисячі українських першокласників, які сьогодні переступили поріг школи, стануть у майбутньому надійною опорою та запорукою успішної та квітучої незалежної України. Вірю, що майбутні бакалаври, спеціалісти та магістри вже за рік приєднаються до спільної побудови такої держави. Всіх з Днем знань!", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, в Україні зі стартом нового навчального року розпочинають навчання понад 4,2 мільйони учнів, з них – понад 428 тис. першачків.

Українські Національні Новини

Політика