zelenskiy-onoviv-natsionalnu-radu-z-pitan-antikoruptsiynoyi-politiki

Зеленський оновив Національну раду з питань антикорупційної політики

 • 10420 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський оновив склад Національної ради з питань антикорупційної політики. Про це йдеться в Указі Глави держави "Питання Національної ради з питань антикорупційної політики", який він підписав 25 червня, пише УНН.

До оновленого складу Національної ради з питань антикорупційної політики увійшли представники експертних неурядових організацій, бізнесових асоціацій, керівники антикорупційних та інших профільних органів влади. Зокрема, у Раді працюватимуть керівники "Трансперенсі Інтернешнл Україна", Європейської Бізнес Асоціації, Американської торговельної палати, громадських організацій Центр протидії корупції та Центр політико-правових реформ.

Очолив Раду заступник керівника Офісу Президента Руслан Рябошапка. Вперше офіційний статус спостерігачів у Раді отримали представники міжнародних організацій і дипломатичних установ, які надають Україні допомогу в боротьбі з корупцією.

Так, спостерігачами у Раді стали представники Світового банку, Агентства США з міжнародного розвитку, Програми розвитку ООН, Організації економічного співробітництва та розвитку, Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні тощо.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський затвердив положення про Офіс Президента України Також Президент забрав у Руслана Стефанчука одну з посад. 

Українські Національні Новини

Політика