zelenskiy-na-pivnochi-ukrayini-prodovzhuyetsya-rozminuvannya-usim-khto-khoche-povernutisya-dodomu-na-zvilnenu-teritoriyu-treba-buti-duzhe-oberezhnim

Зеленський: на півночі України продовжується розмінування, усім, хто хоче повернутися додому на звільнену територію, треба бути дуже обережним

 • 132413 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що усім, хто хоче повернутися додому на звільнену територію, варто бути максимально обережним та уважним, адже наразі продовжується розмінування. Після окупантів залишились десятки тисяч снарядів, які не розірвалися, мін, розтяжок, передає УНН.

Цитата

"Загалом на півночі нашої країни – у звільнених районах – продовжується розмінування. Після окупантів залишились десятки тисяч снарядів, які не розірвалися, мін, розтяжок – багато всього. Тому усім, хто хоче повернутися додому на звільнену територію, варто бути максимально обережним. Максимально уважним. І одразу повідомляти поліції та рятувальникам у випадку, якщо знайдете якийсь незрозумілий предмет, вибухонебезпечний предмет", - зазначив він.

Нагадаємо 

Російські окупанти мінували не лише автомобілі та будівлі, але й залишали розтяжки у пральних машинах, під касками та прив'язували до дверей.

Українські Національні Новини

Політика