zelenskiy-meni-treba-na-zakarpattya

Зеленський: мені треба на Закарпаття

 • 22442 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі із постраждалими від вибуху будинку на Позняках заявив, що йому потрібно на Закарпаття через ситуацію, що склалась там внаслідок ускладнення погодних умов, передає кореспондент УНН.

“Я хочу висловити ще раз співчуття тим, хто втратив свої родини. Мені треба на Закарпаття, тому що ви знаєте, що там відбувається, і у Івано-Франківську область”, — сказав Президент.

Проте Зеленський не став уточнювати, коли має відбутися його візит на Закарпаття.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова ДСНС Микола Чечоткін і командувач Національної гвардії Микола Балан напередодні екстрено відправилися на Прикарпаття для координації сил у подоланні негоди і здійснення повітряного моніторингу затоплених районів. Під керівництвом голови уряду був створений оперативний штаб.

Додамо, що у Президента України Володимира Зеленського у п’ятницю, 26 червня, спливає термін "особливого режиму роботи".

Це пов'язано з виявленням COVID-19 у його дружини Олени. Варто зауважити, що 26 червня спливає 14-й день самоізоляції.

За даними Офісу Президента, очні зустрічі, що передбачали особисте спілкування з Главою держави, на найближчі дні було виключено. Так само виключено участь у масових заходах, скасовано робочі поїздки за межі столиці України. Коло осіб, з якими Президент спілкувався особисто, звужено до охорони та найближчих помічників.

Українські Національні Новини

Політика