zelenskiy-khoche-vikoristovuvati-stepanova-dlya-posilennya-ze-komandi-v-odeskomu-regioni-ekspert

Зеленський хоче використати Степанова для посилення Зе-команди в Одеському регіоні, - експерт

 • 10408 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Президент Зеленський хоче посилити команду "Слуги народу" в регіонах, в Одеській області для цього він планує використовувати фігуру міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Таку думку на своїй сторінці в Facebook озвучив політичний експерт Олег Постернак, повідомляє УНН.

"Тільки що у себе на фейсбуці глава МОЗ Максим Степанов опублікував інформацію про те, що планує йти в Одеську облраду від "Слуги народу". Це означає, що Україна вже повністю увійшла у виборчий процес і президенту Зеленському необхідні ресурси, якими він зможе підсилити СН в регіонах. Для Зе-команди на Одещині - Степанов найкраща кандидатура", - відзначає експерт.

На його думку, нинішній глава МОЗу на цю роль підходить відразу з кількох причин: у нього висока впізнаваність, немає гучних скандалів і найголовніше - він знає регіон і має в ньому вплив, оскільки не просто довго там працював, а очолював його на позиції глави ОДА.

"Не використовувати цей ресурс - було б помилкою з боку Зеленського і ОП. З огляду на, що справи в регіонах у Слуги зараз не дуже, президент зараз буде максимально посилювати позиції в областях за рахунок перевірених і медійних особистостей. Почали зі Степанова. І швидше за все, про цю рокіровку самого главу МОЗ особлио не питали", - підсумував Пастернак

Українські Національні Новини

Політика