zbirav-dani-dlya-raketnikh-udariv-po-odeschini-zatrimali-vorozhogo-agenta

Збирав дані для ракетних ударів по Одещині: затримали ворожого агента

 • 102528 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. СБУ затримала ворожого агента, який збирав розвіддані для ракетних ударів по Одещині. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу СБУ.

Деталі

Як зазначили, зловмисник збирав розвідувальні дані щодо дислокації підрозділів ЗСУ, переміщення воєнної техніки і товарів стратегічного призначення в районі залізничного моста у селі Затока Білгород-Дністровського району.

Встановлено, що уродженець Одещини упродовж травня в особистій переписці через один із месенджерів передавав представникам рф і білорусі дані, які ворог міг використати під час планування ракетних ударів та підготовки диверсій на території регіону.

Під час обшуку, проведеного за місцем проживання зловмисника, виявлено та вилучено мобільні телефони з доказами протиправної діяльності.

Наразі зраднику повідомлено про підозру. Тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності усіх осіб, причетних до агентурної діяльності.

Нагадаємо

Служба безпеки затримала ворожого агента, який збирав розвіддані для здійснення ракетних ударів і диверсій на Чернігівщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП