zavtra-rezhim-obmezhen-u-zolotomu-skasuyut

Завтра режим обмежень у Золотому скасують

 • 14322 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. У неділю, 3 жовтня, в районі розведення у населеному пункті Золоте Луганської області скасують режим обмежень на пересування. Про це журналістам повідомив командир оперативно-тактичного угруповання "Північ" генерал Олег Мікац під час пресбрифінгу щодо ситуації в зоні розведення сил в районі Золотого, передає кореспондент УНН.

"Поки ми організовували систему вогню, систему інженерного забезпечення, тут (в Золотому - ред.) було встановлено обмежувальний режим. Після того, як ми вже розвелися, починаючи з завтрашнього дня, тут можливо буде вільно пересуватися, і, відповідно, всі заходи виконувати, які буде потрібно, як для місцевого населення, для волонтерів, для журналістів і решта", - сказав Мікац.

Також генерал додав, що у Золотому вже 12 днів немає жодного обстрілу.

У свою чергу, керівник Української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін Олександр Борщевський на цьому ж брифінгу зазначив, що на ділянці розведення у Станиці Луганській з червня не було жодного порушення режиму припинення вогню.

"З червня місяця, як було розведення на кілометр в одну сторону і кілометр в іншу, на ділянці розведення Станиця Луганська не було жодного порушення режиму припинення вогню", - сказав Борщевський.

Як повідомляв УНН, раніше українська сторона завершила розведення сил та засобів у Золотому.

Українські Національні Новини

Суспільство