zavolodinnya-131-mln-grn-na-makhinatsiyakh-z-kladovischem-vaks-vidpustiv-pid-zastavu-odeskogo-deputata

Заволодіння 131 млн грн на махінаціях з кладовищем: ВАКС відпустив під заставу одеського депутата

 • 13203 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Вищий антикорупційний суд у четвер відпустив під заставу у понад 10 млн грн депутата Одеської міської ради Василя Шкряба, якого підозрюють у незаконному заволодінні 131 млн гривень. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

"У середу, 17 червня, слідча суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнила клопотання детектива НАБУ та обрала запобіжний захід депутату Одеської міської ради 7 скликання у вигляді застави у розмірі 10 510 000 гривень", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на вказаного депутата також покладено додаткові процесуальні обов’язки: не відлучатися з населеного пункту, в якому він проживає, а саме з м. Одеси; прибувати на першу вимогу до детективів НАБУ, які здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, прокурора або суду; повідомляти детектива НАБУ, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування із зазначеними в ухвалі особами; здати на зберігання детективам НАБУ свій паспорт/паспорти для виїзду за кордон; носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, посадовцям Одеської мерії повідомлено про підозру у заволодінні 131 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП