zastupnik-zelenskogo-predstaviv-novopriznachenogo-golovu-kirovogradskoyi-oda

Заступник Зеленського представив новопризначеного голову Кіровоградської ОДА

 • 9122 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Перший заступник керівника Офісу президента України Володимира Зеленського Сергій Трофімов представив новопризначеного голову Кіровоградської ОДА Андрія Балоня. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт Глави держави.

"Перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов за дорученням Глави держави представив громаді Кіровоградщини новопризначеного голову обласної держаної адміністрації Андрія Балоня", - йдеться у повідомленні.

"Хочу запевнити вас, що повною мірою розумію, які виклики стоять переді мною та моєю командою задля того, щоб Кіровоградщина звучала по-інакшому, звучала по-новому, як того вимагає час. Розумію й те, що самому мені не впоратися, тому я готовий до широкої публічної комунікації з вами", – наголосив очільник облдержадміністрації.

За його словами, особливу увагу він приділятиме створенню нових робочих місць, поліпшенню інвестиційної привабливості регіону та підвищенню рівня заробітної плати в області.

Як повідомлялося раніше в УНН, Президент України Володимир Зеленський 8 листопада призначив Андрія Балоня головою Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Українські Національні Новини

Політика