zaporizhchina-okupanti-kradut-abo-zmushuyut-prodavati-za-beztsin-zerno-fermeriv-ova

Запоріжчина: окупанти крадуть або змушують продавати за безцінь зерно фермерів - ОВА

 • 114743 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Російські окупанти або крадуть зерно у фермерів Запорізької області, або купують за двічі меншими цінами, йдеться у ранковому зведенні про ситуацію в області від Запорізької ОВА, пише УНН.

Цитата

"У своїх телеграм-каналах росіяни поширюють фейк, нібито фермери Запорізької області самі продають зерно в рф і, зокрема, в Крим. Натомість реальна картина виглядає геть інакше: зерно чесних трударів краю окупаційна влада або краде, або купує за двічі меншими цінами, змушуючи фермерів до такої угоди під дулами автоматів", - повідомили в ОВА.

Деталі

У Запорізькій ОВА наголошують, що загалом російська пропаганда та фейкомітання створюються за однією схемою. "На будь-яке офіційне повідомлення української законної влади росіяни та їхні поплічники на своїх ресурсах кричать, що це все неправда. Коли ж українській офіційні органи звітують про обстріли, що їх здійснюють російські війська по мирних кварталах мирних населених пунктів, то росіяни у відповідь брешуть, що такі обстріли - то провокація українських Збройних Сил. Тож будьте свідомими та відповідальними", - зауважили в ОВА.

Доповнення

Представник Всесвітньої продовольчої програми ООН Мартін Фрік зазначив, що через російську агресію в портах України заблоковані майже 4,5 мільйона тонн зерна. 

При цьому рашисти вкрали з окупованих територій України сотні тисяч тонн зернових.

Українські Національні Новини

Економіка