za-vikhidni-na-kiyivschini-rozshukali-9-ditey

За вихідні на Київщині розшукали 9 дітей

 • 10957 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. За святкові вихідні, з 15 по 17 червня, у Київській області розшукали 9 дітей. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Київській області.

"За святкові вихідні, з 15 по 17 червня, правоохоронці по гарячих слідах розшукали 9 дітей, щодо яких надійшли повідомлення про зникнення", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, працівниками Макарівського відділу поліції у селі Калинівка знайдено 11-річну дівчинку, яка перебувала без нагляду дорослих. Потім з'ясувалося, що дитину розшукували правоохоронці Вінницької області як безвісти зниклу. Розшук оголосили по всій Україні.

"Виявляється, дівчина поїхала до подруги у Київ. Погостювавши та повертаючись додому переплутала номер маршрутки і дісталася Макарова, вийшла на зупинці. Там її і побачили патрульні. Запросили до відділку, надали поліцейське піклування та передали правоохоронцям Вінницької області", - повідомили в поліції.

Додамо, що раніше стало відомо, що зниклу 11-річну дівчинку з Вінницької області знайшли на Київщині. Поліція тоді повідомила, що дівчинка, дізнавшись, що у Києві в неї є старший брат, вирушила на його пошуки

За даними, які раніше повідомляла поліція, вона взяла з дому близько 2 тис. гривень та вирушила автобусом до столиці. Дорогою вона розгубилась та вийшла раніше, так і не доїхавши до Києва. Зрозумівши, що далі не знає, що їй робити – запитала у випадкового перехожого, як їй повернутися додому у Калинівку.

Нагадаємо, вже майже тиждень розшукують 11-річну дівчинку Дар’ю Лук’яненко з Одеської області. Вона зникла 13 червня. Відомо, що дитина пішла до танцювального гуртка, та дотепер місцеперебування її невідомо.

Також відомо, що у день зникнення Дар’я була одягнена у білу футболку з малюнком рожевого та білих фламінго.

До пошуків залучили авіацію

Під час пошуків зниклої Дарії Лук’яненко знайшли свіжу могилу. Пошуки зниклої Дар’ї тривають, поліція допитала свідків та очевидців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП