za-dva-z-polovinoyu-tizhni-boyoviki-vtratili-na-donbasi-9-osib-oos

За два з половиною тижні бойовики втратили на Донбасі 9 осіб - ООС

 • 12033 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. За два з половиною тижні перемир’я на Донбасі бойовики через необережне поводження зі зброєю, ДТП, підрив на невідомих вибухових пристроях на своїх позиціях втратили 9 людей, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"За даними розвідки Об’єднаних сил, за два з половиною тижні перемир’я, підрозділи противника через необережне поводження зі зброєю, ДТП, підрив на невідомих вибухових пристроях на своїх позиціях втратили 9 людей загиблими і ще 15 пораненими", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. Не припиняються самогубства та дезертирство особового складу, вживання алкоголю та наркотиків.

Також командування Об’єднаних сил наголошує, що у разі загрози життю та здоров’ю наших воїнів, при спробах захоплення територій з боку збройних формувань Російської Федерації, військовослужбовці Об’єднаних сил завжди дають і будуть давати відповідь.

Нагадаємо, 11 серпня на ділянках відповідальності наших підрозділів було зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП