za-den-boyoviki-41-raz-vidkrili-vogon-po-ukrayinskikh-pozitsiyakh

За день бойовики 41 раз відкрили вогонь по українських позиціях

 • 9142 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. З початку доби до 17:00 суботи бойовики 41 раз обстрілювали українські позиції на всіх напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає УНН.

"З нуля і до 17:00 російсько-окупаційні війська 41 раз обстрілювали наші позиції на всіх напрямках. Практично всі обстріли відбулися на маріупольському напрямку. З артилерії 152 та 122 міліметри - Водяне, Широкине, Лебединське. А з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Широкине, Талаківку, Красногорівку, Лебединське, Гнутове та Павлопіль. По Широкиному вогонь вів і танк", - йдеться в повідомленні.

Також вказано, що на луганському напрямку зі 122-міліметрової артилерії обстріляли Новотошківку, з мінометів – Новозванівку, гранатометів та стрілецької зброї - Станицю Луганську, Новоолександрівку, Новозванівку і Лопаскіне.

"На донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь поблизу Луганського, а в районі Авдіївки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - додали у штабі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП