za-67-dniv-povnomasshtabnoyi-viyni-zelenskiy-vidznachiv-derzhnagorodami-mayzhe-11-tisyach-viyskovosluzhbotsiv-sered-nikh-143-geroyi-ukrayini

За 67 днів повномасштабної війни Зеленський відзначив держнагородами майже 11 тисяч військовослужбоців, серед них – 143 Герої України

 • 97882 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. Від початку повномасштабного вторгнення росії президент України Володимир Зеленський щодня підписує укази про нагородження українських захисників орденами та медалями. За 67 днів повномасштабної війни глава держави відзначив держнагородами понад 10600 захисників і захисниць, 143 воїнам присвоєно звання Героя України. Про це повідомляє УНН з посиланням на відеозвернення Зеленського.

Цитата

"Я вдячний усім нашим захисникам, усім нашим захисницям. Кожному й кожній, хто захищає державу і з 24 лютого, і з 2014 року. Тільки за 67 днів повномасштабної війни вже 143 нашим воїнам присвоєно звання Героя України. Понад 10 600 захисників і захисниць відзначені державними нагородами України", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: війна проти України для російської армії — це війна на винищення, це доводять “мішені” армії рф.

Українські Національні Новини

Суспільство