z-ukrayini-khotili-vidpraviti-tsigarki-v-ssha-u-mizhnarodnikh-posilkakh

З України хотіли відправити цигарки в США у міжнародних посилках

 • 76811 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Польські митники під час догляду службового автомобіля акціонерного товариства "Укрпошта" виявили блоки з цигарками, які пересилались у міжнародних поштових відправленнях з України до США, АТ розпочало службове розслідування. Про це УНН повідомили у прес-службі "Укрпошти".

"Під час догляду службового автомобіля АТ "Укрпошта" працівники митного посту Medyka Polska (Польща) виявили блоки з цигарками, які пересилались у міжнародних поштових відправленнях з України до США, та склали протокол про порушення митних правил", - повідомили у товаристві.

Цьому передував митний догляд і опломбування цих міжнародних поштових відправлень у грудні 2018 року співробітниками ДФС, а потім - відправка до Львова, де "транспортний засіб був прийнятий під митний контроль співробітниками Львівської митниці, а міжнародні поштові відправлення продовжували перебувати під митним контролем".

"Укрпошта" проводить службове розслідування щодо вказаних фактів і в разі підтвердження порушення правил надання послуг поштового зв'язку при прийнятті відправлень у відділеннях працівники будуть притягнуті до відповідальності. Також відразу АТ "Укрпошта" поінформувала Службу безпеки України та ДФС про дану подію", - повідомили в АТ.

Посилка була направлена по транзитному логістичному міжнародному маршруту "Київ – Львів – Жешув (Польща)", а далі літаком - до Нью-Йорка (США).

Нагадаємо, листи і посилки через "Укрпошту" стало відправляти дорожче.

Українські Національні Новини

Економіка