z-ukrayini-deportuyut-trokh-vidrakhovanikh-studentiv-inozemtsiv

З України депортують трьох відрахованих студентів-іноземців

 • 9027 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. У Запоріжжі під час перевірки гуртожитків та прилеглої території вишів міста виявили трьох відрахованих студентів-іноземців, які незаконно перебували на території України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Державної міграційної служби.

Згідно із повідомленням, під час проведення практичної фази операції "Мігрант" працівники міграційної служби виявили трьох іноземців - одного громадянина Королівства Марокко та двох Республіки Індія, яких ще у листопаді минулого року було відраховано з четвертого курсу Запорізького медичного університету, після чого їх посвідки на перебування в країні було скасовано, та вони мали виїхати за межі України, але не зробили цього.

Студенти-нелегали намагались незаконно влаштуватися на навчання до іншого вишу, але їм відмовили, тому порушники переховувалися від правоохоронних органів та перебивалися випадковими заробітками.

У прес-службі додали, що стосовно іноземців було складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та ухвалено рішення про їх примусову депортацію з України, із забороною в’їзду на 3 роки.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що у Вінниці затримали трьох нелегалок з Таїланду, які працювали на місцевого підприємця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП